Rambursări și returnări

  • Orice produs poate fi returnat in termen de 15 de zile de la data bonului fiscal atat cele aflate in promotie, cat si cele aflate in reducere (exceptie fac produsele personalizate prin gravura). Incepand cu ziua a 16- a de la achizitionarea produsului , returul acestuia nu se mai poate realiza.
  • Pentru a putea beneficia de un retur, produsul trebuie trimis in pachetul original alaturi de bonul fiscal si certificatul de garantie. Prin retur se intelege returnarea valorii produsului catre client. Odată ce produsul a fost primit de catre firma noastra, veti primi un e-mail de confirmare a returului si va fi procesata rambursarea sumei achitate. Poate dura pana la 10 zile lucratoare pentru ca suma rambursata sa fie evidentiata in contul dvs. Va puteti urmari coletul de retur, accesand link-ul furnizat de transportatorul dvs.  Taxa de retur va fi suportata de client. Va rugam sa plasati o noua comanda online pentru produsul corect de care aveti nevoie.
  • Pentru articolele ambalate intr-o singura cutie (seturi), daca doriti sa returnati oricare dintre produsele din setul standard, va trebui sa returnati toate produsele care fac parte din setul respectiv. Acceptam numai returnarea intregului set.
  • Pentru orice nelamurire, va stam la dispozitie dupa urmatorul program:

Email: accesorii.sofia@gmail.com